Originele en toffe kerstpakketten uit Rotterdam. Wij hebben dit jaar de leukste producten uit Rotterdam geselecteerd en er een aantal kerstpakketten mee samengesteld.

Waarom kerstpakketten Rotterdam door Rotterdamse Pakketjes?

Onze Rotterdamse Pakketjes zijn totaal anders dan de standaard kerstpakketten die u wellicht kent. Samen met lokale leveranciers hebben we de mooiste producten geselecteerd. Onze kerstpakketten zijn dus originele Rotterdamse pakketten. Wij hebben een aantal standaard pakketten samen gesteld, maar als je specifieke wensen hebt die je niet op de website kunt vinden en je besteld meer dan 100 pakketten, dan kunnen we voor jou een op maat gemaakt pakket samenstellen. Zo krijg je dus pas echt een uniek kerstpakket en bovendien ontdek je nieuwe producten uit Rotterdam.

Onze pakketten onderscheiden zich doordat ze:

  • 100% Rotterdams zijn
  • kwaliteit bieden
  • eerlijk geprijsd zijn
  • verzorgd zijn tot en met de bezorging
  • originele producten bevatten
Bestel direct een kerstpakket

Bestel kerstpakketten Rotterdam

Kerstpakketten Rotterdam hebben we in verschillende soorten en maten. Zo heb je al een origineel Rotterdams kerstpakket vanaf €30,-. Alle pakketten zijn online te bestellen.

Producten in kerstpakketten Rotterdam

We hebben enkel producten uit Rotterdam geselecteerd. We hebben veel persoonlijk contact met onze leveranciers zodat we eventueel kunnen inspelen op speciale wensen. Voor al onze leveranciers steken wij onze handen in het vuur. Wij kunnen er nou eenmaal ook niets aan doen dat er zoveel moois uit Rotterdam komt. Een kleine greep uit ons assortiment:

  • Chocolade van Chocoholic
  • Aanmaak likeuren van Pineut
  • Bieren van brouwerijen Noordt, Kaapse Brouwers en Drift
  • Pindakaas van Zeemansboter

Originele kerstpakketten Rotterdam

Kerstpakketten Rotterdam is ontstaan omdat wij dat een noodzaak vonden. Een noodzaak omdat aan klassieke kerstpakketten iedere vorm van creativiteit ontbreekt. Veel verder dan een kleur of thema komen de meeste pakketten niet om zich te onderscheiden. Wij doen het anders. Bij ons vind je geen producten die de komende jaren in je keukenkast blijven staan en die uiteindelijk in de vuilnisbak terecht komen. De producten waar wij mee werken zijn producten waar je echt blij van wordt. Denk bijvoorbeeld aan een lekker biertje van Kaapse Brouwers, chocola van Chocoholic of Giraffe koffie. De pakketten zijn online te bestellen via onze webshop.

Rotterdams kerstpakket van Rotterdamse Pakketjes