Maatschappelijk verantwoorde kerstpakketten

Met een Rotterdams Pakketje gaat jouw geld naar de makers in jouw stad en niet naar de Unilevers van deze wereld. Dat voelt toch beter, zeker met kerst. Maar bij Rotterdamse Pakketjes doen we graag wat meer dan dat;

Sociale producten

Zo hebben we in onze pakketten producten verwerkt die worden gemaakt in bedrijven met een sociale inslag. Bijvoorbeeld de Bakkerswerkplaats, hier leren mensen die moeilijk aan werk kunnen komen het bakkersvak. Met de containerkoekjes steun je dit initiatief.

Sociaal ingepakt

Wij werken voor het inpakken van de pakketjes samen met de sociale werkplaats van de Haeghe Groep. Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij de Haeghe Groep worden zij binnen verschillende afdelingen begeleid en verbonden met bedrijven en/of overheden.

Geen verspilling

Niemand houd van verspilling, zeker niet als het op voedsel aankomt. Daarom werken wij bij Rotterdamse Pakketjes op bestelling. Pas als jouw bestelling bij ons binnen is, gaan wij bestellen bij onze leveranciers en de pakketten in pakken. Zo blijft er praktisch niks over.