Wat zeggen onze klanten?

Twijfel je nog om jouw kerstpakketten bij ons te bestellen? Misschien kunnen onze klanten je overtuigen; elk jaar ontvangen we weer ontzettend veel leuke reacties op de kerstpakketten, en die reacties delen we graag met jou.

“Het ging ons als bedrijf om een kerstpakket met een Rotterdams karakter en jullie hebben ons daarin goed voorzien. Inhoud viel goed in de smaak bij iedereen. Het werd erg gewaardeerd dat de producten van lokale leveranciers afkomstig waren.”

Natasja Frederiks | LantarenVenster


“Het concept van Rotterdamse Pakketjes sloot naadloos aan bij waar wij op zoek naar waren, namelijk lokale producten met een sociaal karakter. In het pakket zaten kwalitatief goede producten. We hadden een goed gevoel bij het weggeven ervan en de pakketten zijn zeer goed ontvangen door onze collega’s en relaties.”

Liesbeth Moerman | Gebiedsmanagers


“Ik vond het concept geweldig. Ik kende het zelf niet, maar mijn collega heeft me erop geattendeerd en daarna zijn we er verder mee gegaan. Ik heb ook geweldig leuke recensies van onze klanten over de kerstpakketten gekregen”

Sylvia van den Hout | Duw- en Sleepvaart bedrijf Touwslager