Rotterdamse Pakketjes

Toen wij nog voor een baas werkten, kregen we elk jaar in december een kerstpakket. Een saaie doos met muffe kransjes, fabriekscrackers, en ragout uit blik van een of ander nietszeggend Duits merk. Joepie…

Dat moest anders vonden wij. We zijn op zoek gegaan naar de het beste dat Rotterdam te bieden heeft. Op zoek naar Rotterdamse makers die met passie werken aan hun product. We hebben natuurlijk bieren van Kaapse Brouwers, pindakaas van Zeemansboter en koffie van Giraffe, maar ook chocolade van Chocoholic, jam van Rotterdamsche Confiture, containerkoekjes van sociale bakkerij de Bakkerswerkplaats en nog veel meer. Dingen waar je blij van wordt dus, allemaal gemaakt in Rotterdam door Rotterdamse ondernemers.

Als jij jouw kerstpakketten besteld bij Rotterdamse Pakketjes gaat jouw geld dus naar hen, en niet naar een of andere onbekende multinational. Past ook wel bij de kerstgedachte toch? Wat ook bij de kerstgedachte past: met je aankoop help je indirect ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Alle Rotterdamse Pakketjes worden namelijk ingepakt door de inpakhelden van de sociale werkplaats.

Mooi toch? Dat vinden wij ook, en wij vinden dat iedereen zo’n tof kerstpakket uit eigen stad moet kunnen krijgen, daarom werken wij er hard aan om die ongeïnspireerde kerstpakketten de wereld uit te krijgen, maar dat kunnen wij niet alleen.

Help jij mee?

Jarno & Emile